Päävalikko

Etusivu
Foorumi
ALMA Forum
Tervetuloa, Vieras
Ole hyvä ja Kirjaudu.
Vs:Vuosikokous 2016 (1 katselee) (1) vierasta
Yleinen keskustelu
Siirry alas Vastaa viestiin Suosittu: 0
Aihe: Vs:Vuosikokous 2016
#13201
HALLITUS (Jäsen)
Seniorikäyttäjä
Viestejä: 58
graphgraph
Ei paikalla Napsauta tässä nähdäksesi käyttäjän profiili
Vs:Vuosikokous 2016 09.02.16 22:14  
Päätöksiä voidaan tehdä niistä asioista, jotka on kokouskutsussa mainittu. Mikäli kaikki käsiteltävänä olevat asiat/esitykset olisi lisätty kokouskutsun liitteeksi, kustannukset olisivat olleet valtavat ja kutsun sivumäärä olisi ollut n. 75 sivua. Puhutaan tuhansista euroista ja hallituksen mielestä se ei ollut yhdistyksen kannalta järkevä ratkaisu.

Esitykset ja tiedot julkaistaan foorumilla Hallitus tiedottaa-osiossa heti kun ovat julkaisukunnossa. Sääntömuutosehdotus oli jäsenistön luettavana ALMA-lehden numerossa 4/2015 ja siihen tulleet ehdotukset / korjaukset / muutokset ovat vielä hallituksen pöydällä. Lopullinen esitys tulee foorumille tai viimeistään kokoukseen luettavaksi. Mahdollisia muutoksia on kuitenkin hyvin vähän ja esityksen sisältö noudattaa pääosin jo ALMA-lehdessä julkaistua esitystä.

Kutsussa ei voitu julkaista vielä _link_kejä, siinä vaiheessa ei ollut vielä selvillä mihin materiaali saadaan järkevimmin julkaistua.
 
Ilmoita moderaattoreille   tallennettu tallennettu  
  Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
#13207
Aino Kataja (Jäsen)
Juniorikäyttäjä
Viestejä: 28
graphgraph
Ei paikalla Napsauta tässä nähdäksesi käyttäjän profiili
Vs:Vuosikokous 2016 16.02.16 16:46  
Tehkäähän hyviä päätöksiä siellä "maailman laidalla". Suomi on pitkä maa ja varsinkin talvella. Säilyttäkää sopu ja hyvä yhteishenki. Jokaisen mielipiteet ovat yhtä arvokkaita ja ne täytyy tulla kuulluksi. Eiköhän nokittelun aika olisi jo viimein ohi?! Meitä on niin moneksi tämän ihanan, kamalan, haastavan jne. rodun parissa touhuavaa. Toisen mielipiteen arvostaminen ei ole itseltä pois.
 
Ilmoita moderaattoreille   tallennettu tallennettu  
  Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Siirry ylös Vastaa viestiin
Powered by FireBoardUusimmat viestit suoraan työpöydällesi

Haku


Powered by