Päävalikko

Etusivu
Foorumi
ALMA Forum
Tervetuloa, Vieras
Ole hyvä ja Kirjaudu.
Vs:Syksy saapui... (1 katselee) (1) vierasta
Koirakohtaista asiaa
Siirry alas Vastaa viestiin Suosittu: 0
Aihe: Vs:Syksy saapui...
#11308
Maija Siuko (Jäsen)
Aloittelija
Viestejä: 6
graphgraph
Ei paikalla Napsauta tässä nähdäksesi käyttäjän profiili
Sukupuoli: Nainen
Syksy saapui... 21.10.12 12:57  
Aika menee kuin siivillä ja on aloiteltu jo pikkuhiljaa treenaileen Ellun kanssa nyt kun ilmatkin ovat hiukan kylmenneet. Ei hirvittävän kovaa kuitenkaan vielä, koska Ellu on nyt vasta 11 kk, mutta perusasioita kuitenkin. Pyöräily on ihan pop.

Koulukin taas alkoi ja asuntolaelämä astui jälleen Ellun arkeen. Aluksi se oli aikas tylsää, mutta nyt meininki on taas entisellään. Suurimman osan koulupäivästä Ellu nukkuu yksinollessaan. Tai ainakin niin kuvittelisin, koska yleensä se herää pöllähtäneen näköisenä, kun menen tarkistamaan välitunnilla meiningin. Useammin se on omistaja, jolla meinaa mennä hermot asuntolaelämään, ei Ellu .

Koiran kanssa harrastaminen on ihan mahtavaa ja todella koukuttavaa. Yksissä mätsäreissäkin on tullut jo käytyä, josta palasimme punaisen nauhan kera kotiin . Saadaas nähdä miten Ellun näyttelyura tästä eteenpäin kehkeytyy, toivottavasti hyvin!

Ellu on nyt ollut minulla n. 8 kk ja joka päivä varmistun aina lisää ja lisää, että Alaskanmalamuutti on juuri oikea valinta. Erityisesti minua miellyttää juuri niiden itsenäinen, itsepäinen ja ihmisrakas luonne.

Katsotaas koska oikeasti kunnostaudun ja opettelen laittamaan kuvia tänne, muutamaan kertaan on jo yritetty, mutta täytyy tunnustaa: en vaan osaa . Eli atk-kurssin tarpeessa oleva juntti ottaa neuvoja vastaan kyllä.

Kuulemisiin...
 
Ilmoita moderaattoreille   tallennettu tallennettu  
 
Viimeksi muokattu: 21.10.12 13:33 Maija Siuko. Syy: Kuvan laittaminen ei onnistunut
  Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
#11315
Christina Sanchez (Jäsen)
Experttitason käyttäjä
Viestejä: 115
graphgraph
Ei paikalla Napsauta tässä nähdäksesi käyttäjän profiili
Vs:Syksy saapui... 29.10.12 15:51  
Hauska kuulla kuulumisia!

Kuvien lataaminen tänne foorumille ei ymmärtääkseni ole kovin suotavaa, koska ne vie paljon tilaa. Luultavasti kuvatiedostosi on ollut liian suuri, jotta sen voisi tänne laittaa. Kuva pitäisi ensin pienentää kuvankäsittelyohjelmalla enintään 120 KB:n suuruiseksi (lukee yllä).

Christina
 
Ilmoita moderaattoreille   tallennettu tallennettu  
  Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Siirry ylös Vastaa viestiin
Powered by FireBoardUusimmat viestit suoraan työpöydällesi

Haku


Powered by