Päävalikko

Etusivu
Foorumi
ALMA Forum
Tervetuloa, Vieras
Ole hyvä ja Kirjaudu.
FOORUMIN OHJEITA (päivitetty 18.8.2012) (1 katselee) (1) vierasta
Ylläpidon tiedotuksia / foorumin säännöt
Siirry alas Vastaa viestiin Suosittu: 0
Aihe: FOORUMIN OHJEITA (päivitetty 18.8.2012)
#4
Panu Korva (Ylläpitäjä)
Admin
Viestejä: 642
graphgraph
Ei paikalla Napsauta tässä nähdäksesi käyttäjän profiili
Sukupuoli: Mies
FOORUMIN OHJEITA (päivitetty 18.8.2012) 09.12.07 22:19  
FOORUMIN KÄYTTÖ

Tämä keskustelufoorumi on alaskanmalamuuttiharrastajien ja muiden rodusta kiinnostuneiden epävirallinen keskustelukanava. Täällä voit keskustella malamuutteihin liittyvistä asioista, kysellä ideoita ja neuvoja, tiedottaa tapahtumista jne.

Viesti tulisi kirjoittaa sisältönsä mukaisesti sopivan pääotsikon alle. Jos viesti on lähetetty väärän otsikon alle, voi administrator siirtää sen oikeampaan paikkaan.

Testipaikassa kannattaa rekisteröitymisen jälkeen aluksi kokeilla viestin kirjoittamista, oman tekstin muokkausta, eri tehokeinoja jne. Myös esikatselu-toimintoa kannattaa käyttää ennen viestin lähettämistä
foorumille.

Ennen viestin postaamista foorumille täytyy muistaa kirjoittaa automaattispämmäyksen estämiseksi tarkoitettu koodi sen vieressä olevaan kenttään. Muutoin viesti ei ilmesty foorumille.


REKISTERÖITYMINEN

Ennen kuin voit lähettää foorumille viestejä, sinun tulee rekiströityä foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu lähettämällä sähköpostitse viesti, jonka otsikko on "Käyttäjätunnushakemus foorumille" ja viestissä rekisteröitymistiedot (oma nimi ja lyhyt perustelu sille, miksi haluaa foorumille rekisteröityä) osoitteeseen webmaster(ät)alaskanmalamuutti.net. Luotuaan tunnuksen foorumille, ylläpitäjä lähettää uudelle käyttäjälle käyttäjätunnuksen, sekä väliaikaisen salasanan, joka tulee vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Jos olet unohtanut salasanasi, lähetä ylläpitäjille sähköpostia osoitteeseen webmaster(ät)alaskanmalamuutti.net ja he auttavat sinua palauttamaan salasanasi. HUOM! Muista käytää samaa sähköpostiosoitetta, joka on tallennettu profiilisi tietoihin.


KUVIEN _link_ITTÄMINEN

Foorumissa voi tekstin sekaan lisätä kuvia, mutta yleisesti se ei ole suositeltavaa. Isot kuvat hidastavat viestiketjujen latautumista ja hankaloittavat tekstin lukemista. Suositeltavampaa on laittaa kuvat _link_keinä (URLeina), joita klikatessa ne avautuvat omaan ikkunaansa. Administrator voi tarvittaessa poistaa liian isoja kuvia tai korjata mahdollisia rikkinäisiä _link_kejä.

Jos kuvat rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat hyvän maun vastaisia, ne poistetaan ja asiasta huomautetaan käyttäjää. Jos käyttäjä ei piittaa huomautuksesta, hänen tunnuksensa lukitaan määräajaksi tai pysyvästi.


YLEISTÄ FOORUMILLE KIRJOITTAMISESTA JA KÄYTTÄYTYMISESTÄ

ISOILLA KIRJAIMILLA kirjoitetut sanat/lauseet ovat huutamista, joten isoja kirjamia ei kannata käyttää, ellet nimenomaan halua korostaa huutavasi. Asioista voi esittää kritiikkiä ja vaihtaa kiivaastikin mielipiteitä, mutta henkilökohtaisuuksiin menevät kirjoitukset poistetaan ja asiasta huomautetaan käyttäjää.

Jankuttaminen antaa kirjoittajasta tietyn kuvan, joten sitä kannattaa välttää. Jos haluat kysyä jostakin asiasta, tutki ensin viestiketjuista tai hakusanoilla, onko siitä jo tietoa foorumilla.

Administrator voi poistaa viestin, jos katsoo sen rikkovan foorumin sääntöjä tai olevan yleisesti hyvän tavan vastainen.


KÄYTTÄJÄTIETOJEN TALLETTAMINEN

Kun lähetät foorumille viestin, tallettaa järjestelmä automaattisesti koneesi IP- eli verkko-osoitteen lokitiedostoon. Talletus tapahtuu sen vuoksi, että sen avulla voidaan tarvittaessa selvittää mahdollisia väärinkäytöksiä. Osoite ei kuitenkaan tule julkisesti näkyville.

Ylläpidolla on oikeus muokata, tarkentaa ja lisätä foorumin käyttöehtoja ja ohjeita tarpeen vaatiessa.

Terveisin
Panu Korva
administrator
 
Ilmoita moderaattoreille   tallennettu tallennettu  
 
Viimeksi muokattu: 18.08.12 14:45 Tero Nikmo. Syy: Päivitetty rekisteröintiohjetta
 
\"... mutta sehän oli rikki jo ennestään!\"
  Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Siirry ylös Vastaa viestiin
Powered by FireBoardUusimmat viestit suoraan työpöydällesi

Haku


Powered by